Help4Bakery
Kontakt
Oferta
Zobacz czym się zajmujemy
Informacje
Dowiedz się więcej
Formularz
kontaktowy
Help4Bakery
Na wszystkie zapytania odpowiadamy w ciągu 24h!
Aktualności
Sprawdź co u nas
Masz pytania? Zadzwoń
Zobacz portfolio
Sytuacja na rynku pracy, rosnące koszty pracowników, konkurencja ze strony marketów, to czynniki predysponujące średnie i duże zakłady do instalowania nowoczesnych zrobotyzowanych linii, automatycznych systemów załadunku i rozładunku pieców oraz innych urządzeń usprawniających produkcję. Nowoczesne rozwiązania nie wykluczają zachowania rzemieślniczego charakteru wypieków. Tajemnica tkwi w recepturach, technologii i organizacji pracy.
Współpracujemy z wieloma firmami i staramy się obiektywnie doradzić jaki sprzęt sprawdzi się w konkretnej firmie. Małe firmy również mogą inwestować w urządzenia usprawniające, typu wałkownice, roboty do gotowania nadzień, piece energooszczędne itp.
Dzięki nowoczesnym i sprawnym rozwiązaniom technicznym zyskasz wysoką wydajność i stabilną jakość, zaoszczędzisz energię, zwiększysz bezpieczeństwo i higienę pracy jak również stworzysz atrakcyjne stanowiska pracy.
Dobór sprzętu
Dobór sprzętu do piekarni i cukierni
Obiektywna pomoc w doborze sprzętu do zakładu zapewnia lepsze wykorzystanie środków finansowych i oczywiście czasu. Zarządzanie zakładem produkcyjnym to "ciężki kawałek chleba" i podjęcie błędnych decyzji strategicznych, a takimi z pewnością są zakupy drogich urządzeń, może skutkować nawet utratą płynności finansowej firmy. Nasza pomoc ma na celu stworzenie strategii rozwoju firmy w okresie długoterminowym, w której inwestycje sprzętowe odgrywają kluczową rolę.
Korzyści z inwestycji sprzętowych:
Warto wiedzieć - sprzęt i systemy informatyczne typu ERP dają możliwość usprawnienia produkcji i zwiększenia przewagi konkurencyjnej na rynku. Widzieliśmy już wiele nietrafionych inwestycji, urządzenia które nie są używane, lub nie pasują do profilu i strategii firmy. Nasze usługi w tym zakresie mogą być bezpłatne, przy okazji wykonywania innych elementów współpracy.
podniesienie jakości produktów,
podniesienie komfortu i ergonomii pracy,
zwiększenie atrakcyjności firmy na rynku pracy,
znaczne zwiększenie wydajności pracy,
zmniejszenie wpływu czynnika ludzkiego na jakość produktów,
oszczędności w zatrudnieniu.