kontakt@help4bakery.pl

505 792 986

Help4Bakery

Kontakt

Oferta

Zobacz czym się zajmujemy

Oferta oparta  na aktualnych trendach

Obliczanie wskaźników firmy

Rewolucja Clean Label

Identyfikacja wizualna firmy

Własna Piekarnia lub Cukiernia

Składy, alergeny i wartości odzywcze

Rozwój sieci sklepów własnych

Dochowanie tajemnicy

O mnie

Informacje

Dowiedz się więcej

Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola.

Formularz

kontaktowy

Help4Bakery

Na wszystkie zapytania odpowiadamy w ciągu 24h!

Aktualności

Sprawdź co u nas

Dziś już nikt nie ma wątpliwości że branża stoi na ostrym zakręcie. Dlaczego? Otóż wymienię kilka podstawowych problemów z jakimi się spotykam: - Podwyżki cen energii elektrycznej – do 500%
Co może mieć wspólnego równowaga w przyrodzie z branżą cukierniczą i piekarską? Otóż w tym felietonie postaram się przedstawić zarówno mój punkt widzenia jak również wielu przedstawicieli branży, w sprawie
Kiedy twoja firma się rozwija i dochodzisz do momentu uruchomienia sklepów firmowych oddalonych od siedziby, wchodzisz w bardzo ciekawy etap jej rozwoju. Otóż każdy sklep firmowy, chociaż jest częścią tej

Masz pytania? Zadzwoń

ZADZWOŃ 505 792 986

Zobacz portfolio

PORTFOLIO

Aktualne przepisy dotyczące obowiązku znakowania żywności zgodnie z Rozporządzeniem PE i RUE nr 1169/11 nie dają nam wyboru i wszyscy producenci żywności są zobowiązani do:

- wykonania składów surowcowych swoich wyrobów, zgodnie z wytycznymi,

- wykazania wszystkich alergenów określonych w rozporządzeniu,

- określeniu ilości składników użytych do produkcji i użytych w nazwie produktu,

- określeniu daty minimalnej trwałości produktów,

- sporządzenie tabeli wartości odżywczych produktów zapakowanych.

Składy, alergeny

wartości odżywcze i kalkulacje

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Jak opanować składy, alergeny...

Jest kilka opcji. 

1. Nauczyć się wszystkiego i spróbować osobiście zmierzyć się z tą materią - droga długa i wyboista, zajmie dużo cennego czasu.

2. Zatrudnić specjalistę technologa i zlecić mu to zadanie - prościej, pod warunkiem że prowadzisz dość duży zakład aby utrzymać etat technologa.

3. Kupić program ułatwiający wykonywanie tego zadania - już łatwiej, ale oprócz kosztu programu, musisz poświęcić jednak sporo czasu na naukę i prawidłowe wprowadzanie danych - swojego cennego czasu!

4. Zlecić to firmie zewnętrznej - np help4bakery :) - to koszt jednorazowy i oszczędność czasu. Wykonanie składów jeśli spróbujesz tego samemu, okaże się dość trudne z uwagi na czynniki ludzkie itp.

Pozornie proste zadanie wiąże się z odpowiedzialnością, która spada na osobę wykonującą składy. Biorę odpowiedzialność przed służbami sanitarnymi, inspekcją handlową, IJHARS w zakresie wykonanej pracy. Jeśli podczas pracy okaże się że składy niezbyt dobrze wyglądają "dla konsumenta" od razu możemy rozmawiać na temat poprawy technologii i receptury. 

ZADZWOŃ 505 792 986

TAJEMICA WSPÓŁPRACY 

LinkedIn

WhatsApp

Instagram

Facebook

You Tube